Jdi na obsah Jdi na menu

Přeběhlíci a odpadlíci

V této rubrice jsou kamarádi, kterým ježdění zakázaly manželky, emigrovali na zahrádky, došel jim morál nebo se již věnují pouze opulentním bakchanáliím. Ale i tak je máme rádi a občas na ně vzpomínáme....a pomlouváme je o 106.
 
 
První je dvojice Zbyšek a Míďa. Zbyšek, jakožto kovaný folklorista, milovník slováckého gaglotání a poloviční primáš, člen legendární posádky "trphajzlíků", emigroval na zahrádku do Napajedel, kde nikdo netuší, co pěstuje, Míďa se věnuje novému koníčku a to sebezraňování se a podle kuloárních zpráv se v tom neustále zdokonaluje.
 
 
zbysek-a-mida.jpg
 
 
 
Další z odpadlíků je tajemný bystřický Mistr všehomíra Radek Rapl Pluháček. Bohužel se na stará kolena rozrodil a rozhodil a již se poslušně věnuje dětem, manželce a záletům (na svém motorovém padáku Laurin a Klement oblétává okolí Bystřice).
 
snmek469.jpg
 
 
 
Následující odpadlíci jsou manželé Dáša a Ondra Kaprovi. Zde, podle našich informací, nedošlo k žádnému zákazu, ale oba již nesportují a věnují se jen nadměrnému přežírání, opulentním hostinám a vychutnávání lahodné kávy.  Kávu Illy jim ale rozhodně schvaluju.
 
 
img_0948.jpg
 
 

Petr Medúsa Novotný  Člen dnes již rozpadlého mytického  "Drym tymu".   Žije v Praze, kde se především věnuje alkoholismu a do lodě se, dle jeho vlastních slov, už nevleze.

medusa.jpg

 
  Kromě Janka žije v Přílepech i  Dave Rebel.  Ten již pádluje málo a stejně jako Rapl furt někde poletuje. Stal se prý opět svobodm a je z něj kapitalista, který odporně tyje z práce druhých pádlerů. Je to vyjímečný kajakář, který byl z řeky, jako jediný zdokumentovaný případ na světě,  i s kajakem odtáhnut psem. Ani pes se nemohl dívat na to, jak blbě pádluje...
 
ostravice.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.